Evlik Fermente Parmak Sucuk
EVLİK FERMENTE PARMAK SUCUK
Müslümoğlu Evlik Fermente Parmak Sucuk
Ürün Detay:
Özel ve kaliteli baharatlarla harmanlanmış, Türk Mutfağının Tescilli Coğrafi İşaret almış mirası, Kayseri'nin Geleneksel Lezzeti: Müslümoğlu Parmak Sucuk.
-%100 dana etinden üretilmiştir.
-Pişirilerek tüketilmelidir.
-Ürünümüz fermente edilmiştir.
-Ürünlerimiz İslami usullere uygun olarak üretilmektedir.
-Ürünlerimizde domuz eti ve türevleri yoktur.
-Firmamız ISO 9001-2015 KYS VE ISO 22000-2005 gıda güvenliği yönetim sistemi belgelidir.
-Türk Gıda Kodeksi Et, Hazırlanmış Et Karışımları ve Et Ürünleri Tebliği’ne uygun olarak üretilmiştir.
Saklama Koşulları:
Ürünün saklama süresi, ambalajlama ve muhafaza koşullarına göre değişim göstermektedir.
Ürünümüz, vakumlu bir şekilde ambalajlanıp sizlere ulaştırılmaktadır.
Ürünümüz 0°C ile +4°C arasında muhafaza edilmelidir.
Kargo:
Hafta içi ve Cumartesi 14:00’den önce verdiğiniz siparişler özel vakumlu kargo paketi ile aynı gün kargoda!
Koşulsuz iade